Sin predsednika Atlantic Grupe poskrbel za nenavaden incident na trajektu

Magazin 07. Jul 202209:04 > 13:03 2 komentarja
jadrolinija
PROFIMEDIA

Emil Tedeschi mlajši, sin znanega hrvaškega podjetnika Emila Tedeschija, lastnika in predsednika uprave Atlantic Grupe, je nedavno poskrbel za nenavaden incident. Maja je namreč želel odpotovati na Mali Lošinj, a ker je zamudil trajekt, se je odločil, da bo poklical osebje in se lažno predstavil kot član varnostnega osebja hrvaškega premierja.

Zoper Emila Tedeschija mlajšega, sina predsednika uprave Atlantic Grupe, ki je med drugim lastnik Droge Kolinska, so hrvaški policisti podali ovadbo o prekršku, ker je 13. maja letos klical z lastnega mobilnega telefona in se dvakrat lažno predstavljal ter prosil policijo, naj zaradi zamude ustavi trajekt Jadrolinija. Policija je trajekt res ustavila, a ko je Tedeschi prispel, je posadka trajekta ugotovila, da laže, in ga prijavila policiji.

Tedeschi je maja želel odpotovati na Mali Lošinj, a je zamudil trajekt Jadrolinije, ki vozi med Valbisko na otoku Krk in Meragom na otoku Cres, piše hrvaški portal Nacional. Ko je Tedeschi ugotovil, da se mu ne bo uspelo pravočasno vkrcati na trajekt, je poklical Operativno-komunikacijski center primorsko-goranske policijske uprave in se predstavil kot član varnostnega osebja hrvaškega premierja Andreja Plenkovića. Policijo je prosil, naj začasno zaustavi izplutje trajekta, da se bo lahko vkrcal nanj. Prejemnik tega klica pa je okoliščine vzel resno, še piše Nacional.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.  

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje