Ti horoskopski znaki se nikakor ne razumejo med seboj

Magazin 27. Apr 202208:00 0 komentarjev
par, ki se prepira
Profimedia

Nekateri znaki so kot nalašč za prijateljske ali ljubezenske odnose, drugi pa veljajo za najslabšo možno kombinacijo, saj se nikakor ne ujamejo.

Astrologi pravijo, da nekateri horoskopski znaki preprosto niso kompatibilni med seboj. Na to vplivajo osebnostne značilnosti posameznikov in seveda datum rojstva.

Nekateri horoskopski znaki pa veljajo za prave “astrološke sovražnike.” Če se s kom nikakor ne morete razumeti ali ujeti, pa naj gre za sodelavca, sorodnika ali znanca, je morda težava prav v datumu rojstva. V nadaljevanju navajamo horoskopske pare, ki veljajo za nekompatibilne.

1. Dvojček in dvojček

Gre za osebe, ki se res ne prenašajo. Dve osebnosti, združene v enem znaku – to pomeni, da hodita po zelo tanki meji. Družba dveh dvojčkov lahko ustvari dve različni situaciji: ali bosta postala najboljša prijatelja do konca življenja ali pa se bosta spremenila v največja sovražnika. Ko gre za dvojčke, ne obstaja nekaj vmesnega, ampak samo skrajnosti.

2. Škorpijon in vodnar

Škorpijon velja za zapleten znak, z nobenim horoskopskim znamenjem se ne ujema najbolje, ko gre za prijateljske odnose. Tako pač škorpijoni funkcionirajo. Obstaja pa en znak, ki ga izrazito ne prenesejo – in to je vodnar. Škorpijonu gre na živce njegova sproščenost, odprtost in muhavost. Tudi vodnarji niso prav navdušeni nad škorpijoni, tako da je prijateljstvo med njima misija nemogoče.

3. Tehtnica in oven

V svetu tehtnic je pomembno ravnovesje, a ko gre za ovne, jih lahko hitro iztirijo. Veljajo za edini znak, s katerim se je tehtnica pripravljena odprto spopasti. Gre za izrazito neujemanje osebnosti. Tehtnica si vedno prizadeva ohraniti mir, oven pa velja za trmoglavi znak, ki hoče vedno imeti prav. No, to pa je že recept za pravo katastrofo. Kljub siceršnjemu nerazumevanju pa med znakoma vlada vzajemno spoštovanje, a dober odnos je utopija.

4. Lev in bik

Čeprav bi lahko bila odličen par, ker se nasprotja privlačijo, bosta ta dva znaka le stežka gojila prijateljstvo. Lev ima izrazito potrebo po zvestobi in privrženosti, bik pa bo po drugi plati pripravljen narediti vse, kar je mogoče, da dobi, kar si želi. Tudi levov pogum in bikova trma sta lastnosti, ki si nista ravno blizu. Čeprav se znaka zdita na prvi pogled podobna, sta si vseeno preveč različna, da bi lahko vzpostavila dober odnos.

5. Rak in ribi

Pripadniki obeh znakov veljajo za zelo čustvene in občutljive ljudi, zato bi se na prvi pogled zdelo, da se zlahka spoprijateljijo. A ni tako. Čeprav jima je čustvenost stična točka, se razlikujejo po tem, kako izražajo čustva. Rak jih pogosto zadrži v sebi in jih deli le z redkimi, medtem ko ribe svoja čustva odkrito kažejo in nimajo nobenih zadržkov, ko je treba govoriti o njih. To pa je glavni razlog, zakaj se ta dva znaka ne bosta ujela.

6. Oven in oven

Dvojčki torej niso edini horoskopski znak, ki se ne more ujemati sam s seboj. Še slabša kombinacija sta dva ovna. Gre za posameznike, ki ne odnehajo – tudi ko se motijo, tega nikakor ne bodo priznali. To pa je že recept za katastrofo: ko sta dva ovna skupaj in nobeden od njiju noče odnehati, se zadeve zagotovo ne bodo dobro končale. Prav trma je tista, ki bo “pokopala” odnos.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!