To so trije najbolj sramežljivi horoskopski znaki

Magazin 16. Nov 202111:30 > 11:47 0 komentarjev
Mesečni horoskop
Profimedia

Nekateri ljudje so po naravi bolj zadržani in potrebujejo več časa, da pokažejo, kdo v resnici so, drugi pa se razkrijejo takoj.

Na zadržanost oziroma sramežljivost naj bi vplival tudi datum rojstva. Kateri horoskopski znaki veljajo za najbolj sramežljive?

Na prvem mestu so device. Ljudje, rojeni v tem znaku, so zelo natančni in racionalni, nikakor si ne želijo biti v središču pozornosti, a bodo naredili izjemo, če bo to nujno. Vedno se bodo raje držali v ozadju. Ko je treba nekaj urediti, bo devica to naredila, a ji bo ljubše, če ostane v senci – pomembno ji je, da sama ve, kaj je dosegla, in za svoje dobro počutje ne potrebuje tuje hvale ali potrditve.

Kar zadeva družabnost, se device najbolje počutijo v bližini ljudi, ki jih dobro poznajo. Če se znajdejo v družbi neznanih ljudi, bodo zelo zadržane, tihe in se bodo raje držale ob strani. Veljajo za dobre prijatelje, in tisti, ki se znajdejo v njihovem krogu, se bodo vedno lahko zanesli nanje.

Sledijo jim čustveni raki, saj so globoko v sebi res negotovi, vedno so nekako “na preži”, saj so po naravi sumničavi. Čeprav se zelo trudijo izražati svojo pozitivno plat, včasih to ne bo dovolj. Ne želijo se izpostavljati, zato se raje umaknejo vase, v svoj oklep, kjer čutijo varnost. Raki so do svojih bližnjih izjemno ljubeči in zaščitniški, za ljudi, ki so jim pri srcu, bi naredili vse. Veliko jim je do tega, da se njim dragi ljudje dobro počutijo v njihovi bližini, za kar so se pripravljeni zelo potruditi.

Na tretjem mestu so ribe, ki so prav tako zelo sramežljive, čeprav to včasih na prvi pogled ni povsem jasno. Njihova značilnost je, da jih vedno nekaj skrbi, zato se lahko zgodi, da se bodo osebe, rojene v znamenju rib, včasih zdele nedružabne, ko se bodo znašle v večji skupini ljudi. Resnica je, da jih tudi v družbi lahko okupirajo negativne misli, zato lahko naenkrat utihnejo in se umaknejo. Potrebujejo veliko pozornosti ljudi, ki so jim blizu, ob takih se bodo najbolj sprostile in odprle svoje srce ter vsaj za trenutek pozabile na svojo nenehno zaskrbljenost.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!