Trik vplivnic, zaradi katerega lahko sandale nosimo tudi pozimi

Magazin 22. Nov 202112:00 1 komentar
sandali z nogavicami
Profimedia

Svojim najljubšim poletnim sandalom lahko enostavno podaljšamo življenjsko dobo, tako da jih nosimo tudi pozimi. Vplivnice imajo predlog, kako jih nositi, da nas kljub nizkim temperaturam ne bo zeblo.

Ste med brskanjem po spletu in razprodajah našli čudovite sandale, ampak se vam nakup ne zdi smiseln, saj so se temperature spustile že skoraj do ledišča? Imate v omari čudovite petke, v katerih vas zazebe vsakič, ko zapiha hladen veter? Karkoli vam že preprečuje, da bi brez ozeblih prstov nosili svoje najljubše poletne sandale – za vas imamo zelo modno rešitev.

Gre za nekoč zelo kontroverzno stilistično kombinacijo, a tako stilisti kot številne vplivnice obljubljajo, da je letos zelo v trendu. Če boste upoštevali ta nasvet, boste lahko poletne sandale nosili v vseh letnih časih.

sandale pozimi
Profimedia

Še pred kratkim smo se zgražali, da sandali in nogavice nikakor ne spadajo na modno prizorišče, a tokrat gre za povsem novo, izpiljeno in bolj elegantno različico.

Sandale lahko kombiniramo z nogavicami ali najlonskimi nogavicami, pri čemer pa ni tako pomembno, v kakšnem stilu so ene in druge.

sandali in nogavice
Profimedia

Modne vplivnice smo na nedavnih jesenskih tednih mode opazili v številnih različicah in zanimivih kombinacijah sandal in nogavic.

To toplo rešitev lahko uporabimo za sandale s paščki, salonarje, čevlje s platformo, elegantno različico, športne modele ali nekaj vmes. Lahko jih združimo s pletenimi nogavicami, kratkimi ali dolgimi, iz bombaža ali najlona, v kožnih ali živih barvah – možnosti so neskončne.

sandale in nogavice
Profimedia

Ta preprosta rešitev bo poskrbela, da bodo dame sandale nosile tudi pri nižjih temperaturah, hkrati pa ponuja možnost za izražanje skozi lasten stil in pogled na modo, saj gre vsaj v našem prostoru za precej nenavadno in neuveljavljeno kombinacijo.

Tisti zares drzni lahko rušijo tudi stilske tabuje kombinacije belih športnih nogavic ter natikačev ali pa v bolj moderni različici belih nogavic in sandalov z visokimi petami.

sandali z nogavicami
Profimedia

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje