Zakaj so tehtnice tako čudovite prijateljice?

Magazin 10. Okt 202116:56 0 komentarjev
Ženska v naravi
Profimedia

Ker je trenutno čas, ko praznujejo tehtnice, si poglejmo, kakšne so kot prijatelji.

1. Tehtnica je odlična sogovornica

Kot zračno znamenje ima tehtnica odlične komunikacijske sposobnosti, zato je lahko prijetna sogovornica in odlična prijateljica. Najlažje (ali najdlje) običajno komunicira z vodnarji in dvojčki, saj lahko zračna znamenja med seboj vzdržujejo neskončni komunikacijski tok.

2. Obožuje druženja

Tehtnica naravnost obožuje druženja s prijatelji in neskončne dogodivščine. Sovraži samost, zato vas bo verjetno pogosto klicala ali vam pisala. Druženje s pravimi ljudmi zadovolji njene najgloblje potrebe.

Biti z njimi v družbi je lahkotno, saj so zelo odprtega duha in velikodušni. Njihova težava je morda prav ta, da so prijazne tudi takrat, ko to morda ne bi bilo potrebno.

3. Je zelo spodbudna prijateljica

Vedno spodbuja ljudi, da se odprejo. Tehtnica se vedno potrudi, da se ljudje okoli nje dobro počutijo in da se vsi razumejo med seboj. Verjetno bo želela zgladiti spore med vami in vašimi morebitnimi neprijatelji.

4. Je pravi navdih

Z vami bo šla z veseljem po nakupih, na večerjo ali v naravo. Obožuje vse, kar je lepo in ima izjemen občutek za estetiko! Lepe rože, lepa obleka, lepa hrana, lepe slike … Tako tudi vas navdihne, da morda bolj cenite lepoto življenja.

5. Tehtnica vas bo vedno znala pomiriti

Tehtnica ne prenaša konfliktov in krivic ter se vedno zavzema za pravičnost. Je pozorna in diplomatska, zato vedno sklepa odločitve tako, da bo čim več ljudi srečnih. Vedno se trudi, da je pravična. Znala vas bo pomiriti, saj ima sposobnost, da pogleda na stvari iz različnih perspektiv.

Njen moto je vedno: mir in harmonija!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!