Huda prometna nesreča na Hrvaškem: kar trije mrtvi in 12 poškodovanih

Črna kronika 06. Jan 202410:59 0 komentarjev
hrvaška policija
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Na hrvaški avtocesti pri Karlovcu se je v noči na soboto zgodila huda prometna nesreča, v kateri so po podatkih policije izgubile življenje tri osebe, 12 pa je poškodovanih. Po nekaterih neuradnih informacijah naj bi v vozilu, ki je povzročilo nesrečo, prevažali migrante.

Danes malo pred drugo uro ponoči se je na hrvaški avtocesti pri Karlovcu (malo po predoru Sveti Marko) zgodila huda prometna nesreča, v kateri so življenje izgubili trije ljudje, N1 Zagreb povzema policijsko poročilo.

Po prvih podatkih sta trčila kombi madžarskih registrskih tablic in osebni avtomobil reških tablic. Vzrok nesreče še ni znan, iz karlovške službe nujne medicinske pomoči pa so sporočili, da je bilo poškodovanih kar 12.

Po neuradnih informacijah Jutarnjega lista se je Mitsubishi madžarske registracije vozil iz Splita proti Zagrebu. Pred predorom sv. Marko je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal čez brežino na nasprotni avtocestni pas, ki vozi proti jugu. Tu je trčil v osebno vozilo znamke Alfa Romeo reških oznak.

Po nekaterih še neuradnih informacijah naj bi madžarsko vozilo prevažalo migrante. V vozilu s sedmimi sedeži (5+2) je bilo namreč kar 12 oseb, torej voznik in 11 potnikov. Po grozljivem udarcu so vsi popadali iz vozila. Voznik je umrl na kraju, sopotniki pa so bili poškodovani.

Umrla naj bi še v zakonca v alfi romeo reških oznak. 16-letni fant, ki je bil z njima v avtu, pa je poškodovan.

Policija je malo pred 9. uro zjutraj sporočila, da so posledice prometne nesreče odpravljene, promet pa teče nemoteno, še piše N1 Zagreb.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!