Novost v središču Ljubljane: namesto Zvezde zdaj priljubljena trgovina

Magazin 19. Dec 202215:01 7 komentarjev
Douglas
N1

Na nekdanji lokaciji slaščičarne Zvezda na ljubljanskem Kongresnem trgu bo nova trgovina. Datum odprtja je za zdaj še neznanka, a priprave so v polnem teku.

Trgovina Douglas, v kateri je mogoče med drugim kupiti kozmetiko, parfume in druge drogerijske izdelke, bo odprla poslovalnico v središču Ljubljane. Pred leti je podjetje že imelo fizično poslovalnico v BTC, a so jo nato zaprli, njihove izdelke pa so slovenski kupci lahko kupovali prek spleta. Poslovalnice imajo tudi vse naše sosednje države.

Zdaj bo fizična trgovina na Kongresnem trgu 4, kjer je bila do pred kratkim slaščičarna Zvezda. Trgovina na prvi pogled deluje že skorajda odprta, a vrata so še zaklenjena, v notranjosti pa je mogoče videti kup kartonskih škatel. Nekatere police so še prazne, izložbena okna z Wolfove ulice pa so za zdaj še prekrita.

Kdaj bo trgovina odprla vrata, v podjetju Douglas še niso razkrili. Vprašali smo predstavnike podjetja, odgovore še čakamo. Ker je veliko izdelkov že na prodajnih policah, okna pa okrašena s prazničnimi lučkami, lahko sklepamo, da se bo trgovina odprla kmalu.

Trgovina Douglas je mednarodna veriga parfumerij s sedežem v Düsseldorfu v Nemčiji. Prvo poslovalnico Parfümerie Douglas, kakor se izvorno imenuje, so v Hamburgu odprli že leta 1910. V Evropi obratuje več kot 2.000 trgovin, letno pa ustvarijo več kot tri milijarde evrov prihodka.

Douglas Douglas
N1
Douglas Douglas
N1
Douglas Douglas
N1
Douglas Douglas
N1
Douglas Douglas
N1
Douglas Douglas
N1
Douglas Douglas
N1

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje