Odkrijte najnovejše inovacije in stilske kolekcije znamke Nike

Oglas 06. Okt 202310:53 0 komentarjev
superge, športna obutev, Nike
promocijska fotografija

Kaj je novega pri znamki Nike? Tako kot vsako sezono, nam znamka iz Oregona ponuja osvežene različice dobro poznanih uličnih evergreenov in nove modele, pogosto izboljšane z revolucionarnimi tehnologijami. Naj se gre za iskanje izboljšane različice ikonične zračne blazinice Air Max, okolju prijaznih superg ali svojih najljubših modelov v barvah, ki jih svet še ni videl - pripravite se na več. Naj vam predstavimo najzanimivejše tehnologije in modele, ki jih krasi kultni logotip Swoosh.

Nike Air Max. Za vedno

Katera tehnologija izpod rok znamke Nike je najbolj vplivala na streetwear? Brez dvoma blažilni sistem Nike Air Max. Tehnologija se vedno znova vrača v novih, še bolj presenetljivih različicah. To velja tudi za VaporMax Air, zadnjo stopnjo v razvoju kultnega sistema blaženja. Zamisel je izredno preprosta in presenetljiva, kot vse najboljše zamisli znamke iz Oregona – zakaj ne bi odstranili vmesni podplat in zunanji sloj gume ter pustili le zračno blazinico? Poleg futurističnega dizajna linije modelov VaporMax vas čakajo tudi druge inovacije, kot je na primer kolekcija Nike Air Max Furyosa. Spektakularno dvojno blaženje pod peto in večplastni zgornji del z dvojnim sistemom zavezovanja predstavljata novo kakovost Nikovih dizajnov. Bi raje na novo odkrili kultne športne copate? Preizkusite čudovita modela Air Max 90 in 97 v rožnati in modri barvi, okrašenima z vzorci, ki spominjajo na retro sladkarije.

S kom in za koga?

Med najbolje prodajanimi Nike izdelki najdete tudi uspešna sodelovanja, kot je kolekcija copat Kyrie Low 5, zasnovana v sodelovanju s svetovnim košarkaškim prvakom Kyriejem Irvingom. Te superge niso opazne le zaradi novega vzorca podplata, ki zagotavlja še boljši oprijem, in izjemno udobnega sistema blaženja Nike Zoom, temveč tudi zaradi sodobnega, dinamičnega dizajna. V novih Nike kolekcijah je prav tako težko spregledati okoljska prizadevanja. Zavezanost znamke k odgovorni proizvodnji dobro izraža tudi najnovejši model Nike VaporMax 2021 Game Royal, katerega vložek krasi slogan “Move to Zero”, saj je izdelan iz recikliranih materialov. Po eni strani Nike ostaja zvest svojim športnim koreninam, po drugi strani pa izpolnjuje potrebe sodobnega sveta.

superge, športna obutev, Nike
promocijska fotografija

Prenovljena klasika: Nike Air Force

Nove izdaje tega ikoničnega modela, navdihnjenega s slogom 80. let nas vsako sezono znova presenetijo in ljubitelje superg ohranjajo pokonci tudi ponoči. O kateri različici govorimo danes? Sezonski različici, ki združuje klasičen bel zgornji del z logotipom Swoosh v svetlo ali temno zelenem odtenku, pa tudi modelu z dvojnim sivim logotipom ob strani in še veliko drugih! Blagovna znamka je željna eksperimentirati z različico slavnih visokih superg. Osvežen dizajn modela Nike Air Force 1 predstavlja model Nike Air Force 1 High Sculpt iz mehkega teksturiranega usnja, ki zaradi odsotnosti traku okoli gležnja uživa v minimalističnem videzu, predvsem pri umirjeni različici Silver. Za vse, ki imajo raje nizke superge, bodo idealne Nike Air Force 1 Shadow, ki bodo zaradi nekoliko debelejšega podplata všeč vsem zagovornikom trendov 80. let. Ljubitelji omejenih izdaj pa si oglejte Nike Air Force 1 ’07 SE – model, ustvarjen kot poklon košarkašicam. Zlati detajli – zlasti odstranljiva medalja na verižici – so zanimiva kombinacija športnega navdiha s pridihom glamurja. Dizajn po navdihu košarke pa lahko najdete tudi pri novi kolekciji Nike Gamma Force. Silhueta po zgledu 80-ih let je kombinirana s podplatom iz gume Nike Grind, izdelane iz recikliranih materialov. Moramo priznati, da je Nike ponovno uspel vrhunsko združiti navdihe iz preteklosti in prihodnosti.

superge, športna obutev, Nike
promocijska fotografija

In to še zdaleč ni vse! Znamka ponuja tudi model Nike Blazer s cvetličnim potiskom in visokim podplatom, potem sta tu še Nike Dunk z mavričnim odtenkom in pastelni Nike Daybreak z elementi iz semiša… seznam je zares dolg. Oglasite se v eni od poslovalnic Sizeer ali pa si oglejte našo spletno ponudbo in preverite, s čim vas bo znamka Nike presenetila tokrat!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!