Vreme: živo srebro tudi danes nad 20 stopinj Celzija

Slovenija 15. Sep 202101:00 0 komentarjev
Sonce
Žiga Živulovič jr. /BOBO

V začetku dneva bo vreme pretežno jasno, danes popoldne pa se bo pooblačilo.

Danes bo sprva pretežno jasno, čez dan se bo od zahoda oblačnost povečala. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju okoli 17 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature pa bodo od 24 do 30 stopinj Celzija, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso).

Jutri bo sprva precej jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno. Popoldne in zvečer bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki bodo verjetnejše v zahodni in severni Sloveniji. V noči na petek in v petek čez dan bodo plohe in nevihte pogostejše. Nekoliko hladneje bo. V soboto bo sprva oblačno, krajevne padavine bodo čez dan večinoma ponehale. Le ob morju bodo lahko še posamezne plohe ali nevihte.

Kakšno bo vreme od 18. do 23. septembra?

V soboto se bo vremenska motnja, ki bo v petek prešla naše kraje, še zadrževala nad severozahodnim Balkanom in severnim Sredozemljem. Dež bo v soboto večinoma ponehal. Od nedelje do četrtka ni pričakovati obilnejših padavin Ohladilo se bo, najvišje dnevne temperature bodo sprva okoli 20 stopinj Celzija, od torka dalje pa pod 20.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!