Burja zaprla del primorske avtoceste

Slovenija 30. Nov 202220:59 > 01. Dec 2022 06:15
Primorska avtocesta
Promet.si/TWITTER

Močna burja tudi danes povzroča težave na cestah. Zaprta je primorska avtocesta med Kastelcem in Kozino proti Ljubljani, na nekaterih drugih cestah pa velja prepoved vožnje za nekatere vrste vozil.

Burja tudi danes povzroča težave na nekaterih slovenskih cestah.

Še vedno je popolnoma zaprta primorska avtocesta na odseku Kastelec–Kozina proti Ljubljani, navaja prometnoinformacijski center. Priporočajo obvoz po regionalni cesti.

Prepoved druge stopnje velja na regionalni cesti Razdrto–Podnanos–Manče–Vipava ter na vipavski hitri cesti med Nanosom in Selom. Na obeh je prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike, vozila s ponjavami in avtobuse.

Prepoved prve stopnje pa velja na regionalni cesti med Vipavo in Ajdovščino. Tam je promet prepovedan za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton.

Umik zapor na odseku Divača–Kozina

Direkcija za promet še sporoča še, da bodo danes na odseku Divača–Kozina umaknili delovno zaporo. Promet na tem odseku je že od začetka oktobra 2022 potekal po dveh zoženih pasovih. Na direkciji dodajajo, da bosta zaradi dokončanja del v obe smeri zaprta prehitevalna pasova. Ta zapora bo umaknjena najkasneje do 19. decembra 2022.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.