IDJKids še naprej osvaja trge: zdaj tudi na Hrvaškem

Svet 16. Jun 202207:37 0 komentarjev
IDJ Kids
N1

IDJKids v zadnjih mesecih prinaša izjemno pozitivne novice. Konec lanskega leta so lahko otroški kanal spremljali zunaj Srbije – v Grčiji, Bosni in Hercegovini in Bolgariji, nato pa je odjeknila novica, da je YouTube kanal IDJKids dosegel kar milijon naročnikov, vsebina na tem kanalu pa je presegla milijardo ogledov.

Direktor televizije Marko Radovanović pa tudi celotna produkcija IDJ sta že takrat napovedala, da bo IDJKids v prihodnjem obdobju še aktivnejši. To, kar je bilo obljubljeno, je tudi izpolnjeno, saj najbolj znan otroški program zdaj lahko spremljajo tudi na Hrvaškem.

Tako kot v omenjenih državah so tudi na Hrvaškem predvajane vsebine popolnoma prilagojene temu trgu, kar pomeni, da lahko otroci iz te države številne risanke spremljajo v svojem jeziku. Program IDJKids je na voljo prek Telemach HR (EON) na kanalu 350 in Total TV HR (DTH) na kanalu 155.

Med prilagojenimi vsebinami so med drugim Pilići, Slonići, Vesela farma, Lola in Mila ter najlepše otroške pesmi, ki so predvajane prek operaterja Telemach.

Hrvaška je že četrta v nizu držav zunaj meja Srbije, kjer TV-kanal IDJKids predvaja svoj program, v prihodnosti pa naj bi zaživel tudi v Sloveniji, Makedoniji in Albaniji.

IDJKids je bil ustanovljen leta 2015 in že od začetka dokazuje svojo priljubljenost med otroki, narekuje nove trende in prinaša nove formate. Je del družine IDJ, ki v okviru podjetja United Media deluje od leta 2017.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!