V Avstriji vso noč iskali opitega Slovenca, ki se je izgubil na poti v diskoteko

Slovenija 26. Dec 202211:47 4 komentarji
Bad Kleinkirchheim
PROFIMEDIA

V avstrijskem smučarskem središču Bad Kleinkirchheim je ponoči približno 60 reševalcev iskalo Slovenca, ki se je močno opit izgubil na poti v diskoteko. Zgodba se je razpletla s srečnim koncem: po več urah iskanja so ga našli, noč je po podatkih policije preživel v ogrevanem paviljonu nekega lokala.

33-letni Ljubljančan se je okoli 1. ure zjutraj oddaljil od prijateljev in ga niso mogli najti, prav tako ni bil dosegljiv na mobilni telefon.

Okoli 3. ure zjutraj sta dva Slovenca poklicala reševalno službo in sporočila, da je njun močno opiti prijatelj na poti v diskoteko nenadoma ostal zadaj in nato izginil, piše Kleine Zeitung na spletni strani. Kot dodaja, so se zaradi hudega mraza bali najhujšega.

Območje je prečesalo 60 reševalcev, med drugim pripadniki policije, gasilcev, gorskih reševalcev in avstrijske brigade reševalnih psov. “Okoli 8. ure zjutraj je pogrešana oseba dobesedno naletela nanje. Slovenec je bil močno alkoholiziran, sicer pa dobrega zdravja. Izgubil se je in zatočišče poiskal v gostilni,” poroča Kleine Zeitung.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje