Bradley Cooper in Irina Shayk želita še enega otroka

Magazin 15. Nov 202212:30
Bradley Cooper
Profimedia

Govorice, da sta igralec Bradley Cooper in manekenka Irina Shayk znova skupaj, so vse glasnejše. Želela naj bi si še enega otroka.

Zvezdnika, ki imata petletno hčerko Leo De Seine, poskušata povečati svojo družino, je neimenovani vir povedal za Page Six.

Septembra se je par, ki se je razšel leta 2019, skupaj odpravil na družinske počitnice. “To je bil pravi družinski oddih in razmišljata, da bi se spet združila. Irina bi rada, da bi njena hči dobila brata ali sestro,” je povedal vir. Po najnovejših informacijah 47-letni igralec čuti enako in se strinja z rusko lepotico. “Pripravljata se na razširitev družine. Poskušata zanositi.”

Predstavniki zvezdnikov zadeve niso komentirali.

Kljub zbližanju in obuditvi romance pa poroka še ni na obzorju, dodaja vir.

Irina Shayk
Profimedia

Zvezdnika se dobro razumeta in uživata v družbi drug drugega. V zadnjem času preživljata več časa skupaj. V ponedeljek so manekenko in igralca opazili, ko sta skupaj sprehajala pse v New Yorku.

“Ko sta se razšla, ga je pogrešala. Zelo je ponosna, kako sta se razumela, ko nista bila več par.” Vir je dodal, da Irina uživa, ko gleda Bradleyja z njuno hčerko, saj je izjemen oče.

“Bradley in Irina se nista resno povezala z nikomer drugim in oba si želita imeti otroka,” je septembra za Page Six povedal vir.

Cooperja, ki je bil v preteklosti štiri mesece poročen z igralko Jennifer Esposito, so zadnje čase povezovali s Humo Abedin, desno roko nekdanje ameriške predsedniške kandidatke Hilary Clinton. Irino pa so povezovali s trgovcem z umetninami Vitom Schnabelom in raperjem Kanyejem Westom.

Bradley Cooper
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.