Jeff Goldblum iskreno, kako je biti oče dveh mladih otrok pri 70. letih

Magazin 30. Nov 202215:45
Jeff Goldblum
Foto: Profimedia

Igralec, ki je pred kratkim dopolnil 70 let, ima dva zelo mlada sinova - Charlie šteje 7 let, River pa 5 let.

Iskreno pravi, da se neizmerno zabava. “To je neverjetno, oživel je tudi moj odnos z ženo, iskreno povedano, res se je izboljšal. Videti svojo ženo v tej novi vlogi je neverjetno.” Leta 2014 se je poročil z Emilie Livingston, kanadsko plesalko in gimnastičarko.

Medtem ko ugotavlja, da se mu zdi njihova družinska dinamika spektakularna, je Jeff Goldblum priznal še, kako težko je lahko tudi starševstvo. “Starševstvo je zahtevno in zelo nestanovitno. Kot veste, so lahko pri teh letih otroci zelo divja bitja. O ja, sladko in neverjetno. Super je.”

Ko je leta 2018 komentiral svojo družino, je igralec za britansko izdajo iNews povedal: “Nenehno delam matematiko in razmišljam, kje bodo oni in kje bom jaz. In ko kupim uro, se sprašujem, kdo jo bo dobil.” O svojem poznem očetovstvu pa je dejal: “Vesel sem, da sem počakal. Zdi se mi čudovito, da to počnem zdaj, saj so vse stvari, o katerih razmišljam, popolnoma prilagojene otrokom in temu, čemu jih želim izpostaviti in čemu ne. Kaj jim želite zapustiti, kaj je življenje in kakšno življenje želite zanje.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.