Kylie Jenner delila posnetek prestižne garderobe štiriletne hčerke

Magazin 21. Jul 202213:00
Delite:
Kylie Jenner
Foto: Profimedia

Številne modne navdušenke so vzdihovale ob posnetkih, ki jih je pred časom na TikToku delila Kylie Jenner. V njih je namreč zajeta tudi garderoba njene komaj štiriletne hčerke Stormi.

Ena največjih zaslužkaric klana Kardashian Kylie Jenner je na TikToku delila zavidanja vredno garderobo hčerke Stormi.

Vplivnica je na posnetku delila nekaj najljubših kotičkov otroške sobe, ob tem se je ustavila tudi na poletni garderobi hčerke. Vsa oblačila so zgledno obešena na rožnatih obešalnikih, prav tako je zavidanja vredna njena kolekcija modnih dodatkov. Med obutvijo je mogoče opaziti vrsto izdelkov priznane modne hiše Gucci, med drugim mavrične sandale, ki stanejo slabih 600 evrov.

@kyliejenner my favorite spaces in my kid’s rooms + new @kyliebaby ♬ original sound - Kylie Jenner

Stormi je tudi ponosna lastnica kavbojskih škornjev, med katerimi izstopajo rožnate z inicialkami štiriletnice. Na zgornji polici so shranjena pokrivala, modne navdušenke so med njimi prepoznale Pradin klobuk, za katerega bi odšteli približno 660 evrov. Tam je tudi torba za odbojko modne hiše Luis Vuitton, ki stane 2.600 evrov.

Ime najmlajšega člana še vedno skrivnost

V videu se pojavi tudi prikupna Stormi, ki preizkuša novi izdelek Kyliejine lepotne linije za dojenčke. Prav tako je na posnetku najmlajši član družine, čigar ime pa ostaja skrivnost. Kylie ga namreč neguje z novim balzamom. Fantiček se je rodil 2. februarja in sprva dobil ime Wolf, a so si nato starši premislili in oznanili, da bo novorojenček dobil novo ime. To za zdaj ostaja skrivnost.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar