Pamela Anderson ima danes povsem drugačen modni stil

Magazin 16. Jan 202216:15 0 komentarjev
Pamela Anderson
Profimedia

Ameriška igralka Pamela Anderson ima danes povsem drugačen modni stil, kot ga je gojila nekoč.

Ameriška igralka Pamela Anderson je svetovno slavo dosegla, ko je zaigrala v kultni seriji Obalna straža v vlogi reševalke iz vode.

Od takrat je minilo že vrsto let, zvezdnica pa je danes že v zrelih letih in tudi njen modni stil je zdaj veliko bolj umirjen.

O močnih ličilih, ki jih je nekoč rada uporabljala, ni ne duha ne sluha kakor tudi ne o visokih petah, ki so bile nekoč njen zaščitni znak.

Ko so jo paparaci nedavno v Los Angelesu ujeli pred eno od znanih restavracij, je nosila belo poletno obleko, na nogah pa je imela preproste japonke – bilo je očitno, da danes goji povsem običajen modni stil, daleč od razvpitosti, ki jo je nekoč označevala.

Pamela Anderson
Profimedia

Pamela v zadnjem času ni bila kaj veliko na velikih platnih, a že kmalu jo bomo lahko gledali v mini seriji Tom and Pammy, kjer bo zaigrala manjšo vlogo.

V zadnjem času se o njej ne govori več veliko, pred časom pa je veliko prahu dvigovala zaradi kratkega razmerja s francoskim nogometnim zvezdnikom Adilom Ramijem, s katerim sta nekaj časa prijateljevala, vendar se njuno razmerje ni obneslo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!