Rihannin zimski plašč je predmet poželenja modnih navdušenk

Magazin 15. Nov 202110:15 0 komentarjev
Rihanna
Profimedia

Slavna glasbenica Rihanna je nedavno pokazala čudovit zimski plašč, ki je bil v hipu všeč številnim, modni kritiki pa so bili nad takšno modno kombinacijo naravnost navdušeni.

Glasbenica Rihanna je znana po številnih modnih izletih, ki smo jih do zdaj videli v njeni bogati karieri. Nedavno pa je pokazala, da ima v svoji omari tudi čudovit zimski plašč, ki je za marsikatero modno navdušenko predmet poželenja.

Gre za klasičen kroj plašča, ki ima pridih moške mode, a je obenem še vedno izjemno ženstven in primeren za številne priložnosti. Z lahkoto se v njem sprehodite po parku in ga pozneje oblečete za pomemben sestanek v mestu. V obeh primerih boste poželi val navdušenja, saj bo pri številnih pritegnil veliko pozornosti.

Rihanna
Profimedia

Marsikomu bo všeč tudi barva, ki je res nekoliko bolj intenzivna, a obenem dovolj umirjena, da bo plašč primeren za številne modne kose, ki jih že imate v svojih garderobnih omarah.

Pevkin plašč pa je tako všečen tudi zato, ker je malce predimenzioniranih linij, kar omogoča, da spodaj oblečete debelejše pletene puloverje, ki so že nekaj časa izjemno priljubljeni in v hladnih dneh seveda tudi praktični, saj vas v takšni modni kombinaciji nikakor ne bo zeblo in boste lahko udobno, brezskrbno ter obenem s stilom pohajkovali po mestu.

Rihanna
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!