Sladko snidenje Lady Gaga in Bradleyja Cooperja

Magazin 03. Mar 202212:15 0 komentarjev
Lady Gaga, Bradley Cooper
Profimedia

Na nedavni podelitvi nagrad Združenja filmskih igralcev - SAG (Screen Actors Guild Awards – SAG) so kamere ujele sladko snidenje Lady Gaga in igralca ter režiserja Bradleyja Cooperja. Čeprav se je dolgo časa šušljalo, da je med njima še kaj več kot le prijateljstvo, sta soigralca iz filma Zvezda je rojena to vztrajno zanikala.

Vsak, ki si je ogledal film Zvezda je rojena, je lahko opazil iskrice in iskreno privlačnost med glavnima likoma, a očitno je vse ostalo le na filmskem platnu. Številni oboževalci so si želeli, da ne bi bilo tako in so Lady Gaga ter Bradleyju Cooperju pripisali romantično zvezo, govorice pa so bile po njegovi ločitvi od Iryne Shayk le še glasnejše.

Z nastopom na Oskarjih 2019 in pesmijo Shallow sta oba akterja vse skupaj le še podžgala, a kaj kmalu je postalo jasno, da se bodo oboževalci, željni novih zvezdniških ljubezni, krepko obrisali pod nosom. ”Iskreno, družbena omrežja so prava greznica spleta,” je v oddaji Jimmy Kimmel Live takrat dejala Lady Gaga, ki je v tistem času razdrla zaroko s Christianom Carinom.

Lady Gaga, Bradley Cooper
Profimedia

Kljub ugaslemu upanju pa so bile tudi na tokratni podelitvi nagrad SAG vse oči uperjene v nekdanja soigralca. Kamere so ujele zvezdnika, ki sta si skočila v objem, fotografi pa so ujeli njune ljubeče poglede in naklonjenost. Oba igralca sta bila ta večer tudi med nominiranci za nagrade, Lady Gaga si je nominacijo prislužila za vlogo v filmu Hiša Gucci, Cooper pa za vlogo v filmu Licorice Pizza. Oba sta na koncu odšla domov praznih rok.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!