Tedenski horoskop (od 7. do 13. 2.): Preverite, kaj se vam obeta

Magazin 07. Feb 202210:50 > 11:50
tedenski horoskop
Profimedia

Tedenski horoskop: Nov teden prinaša nove priložnosti, zato preverite, kaj pravijo zvezde za vaš horoskopski znak in se pripravite na dogodke, ki so pred vami.

Za prav vsak znak se obetajo novosti – novi začetki pa tudi kakšen konec se bo zgodil. Morda kaj prijetnega čaka tudi vas. Po napovedih astrologov bodo dnevi, ki so pred nami, za marsikoga nadvse zanimivi.

Oven

Nekaj boste v ponedeljek, ko boste malce zmedeni povedali brez razmišljanja. Na koncu bo vse dobro, saj se boste znašli v družbi, ki bo sprejemala drugačnost. Nakazuje se vam ponudba, ki je nikar ne zavrnite. Harmoničen čas bo s seboj proti koncu tedna prinesel tudi nekaj manj svetlih trenutkov, saj vas bodo vznemirjala vprašanja samozavesti, na katera si sami ne boste znali odgovoriti, vam napoveduje tedenski horoskop. Premislite o drugačnih korakih ter o bolj nežnem načinu delovanja.

Bik

Priložnost boste imeli dokončati stvari, ki se že nekaj časa nabirajo, pa si zanje niste vzeli dovolj časa. Od srede naprej boste bolj trdno delali. Napeli boste vse moči, da bi še pravi čas zaključili pomembno zadevo. S svojim pozitivnim pristopom boste delovali spodbudno tudi na druge, kar bo okrepilo prijateljske odnose. Na nove nakupe in večje podvige pa počakajte še nekaj časa. Nemirno boste opazovali vse okoli sebe. Ljubezenske priložnosti so pred vami, vendar ne veste, kaj bi z njimi počeli.

Dvojčka

Obremenjeni boste z mislimi o stvareh iz preteklosti. Vse dokler ne boste rešili dilem v sebi, se stanje ne bo razvijalo v smeri urinega kazalca. Čas je, da sami naredite naslednji korak in si olajšate določene zadeve, ki jih sedaj nikakor ne morete odmisliti. Razočarani boste nad prijateljstvom, zato se boste konec tedna obrnili na družinski krog. Čeprav vam niso najbolj všeč strogi načrti, se boste kljub temu dobro odrezali, tudi pri težjih opravilih, ki bodo zahtevala zbranost, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

V ponedeljek, ko vas bo konjunkcija med Luno in Uranom malce obremenila, nikar ne bodite konfliktni. Čas prehitro beži, zato se vsaj v torek sprostite, po možnosti v naravi. Z Merkurjem v direktni smeri boste pripravljeni na spremembe in raziskovanje. Konec tedna lahko marsikaj v domačem okolju rešite, toda le s popolno zbranostjo in prizadevnostjo. Ne dovolite, da bi vas motili tisti, ki so preveč nestrpni, saj se boste na takšen način odrezali veliko slabše.

Lev

V odnosih se v tednu pred vami učite na napakah, ki ste si jih dobro zapomnili. Nikar ne postajajte vedno bolj pasivni, saj vas pogum še vedno spremlja, le odločiti se morate, v katero smer se boste podali. Veliko boste proti koncu tedna naredili na področju duhovne preobrazbe, zamikal vas bo tudi bolj zdrav način življenja, le nekaj volje boste še potrebovali. Napetost ali slabo voljo boste v soboto in nedeljo premostili s skodelico kave in prijetnim klepetom, vam napoveduje tedenski horoskop.

Devica

Vzemite si v torek nekaj več prostega časa, da se nekoliko umaknete od stresnega delovnika. Ne oklevajte s kočljivim vprašanjem, posebno na zasebnem področju. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti, zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj gibanja. Doma vas lahko konec tedna v slabo voljo spravi starejša oseba, ki ji ne morete dopovedati, da imate svoje življenje. Ne odzivajte se na vsako provokacijo, saj vas razburjanje ne pelje nikamor.

Tehtnica

Pred vami je čas za uvajanje sprememb, ki jih sicer ljubite le, kadar se sami odločite zanje. Bodite previdni, komu boste verjeli in podarili prednost. Družinsko dogajanje bo v središču pozornosti. Zahteve boste morali vzeti resno in nekomu nameniti več časa. Pomembna zadeva se lahko konec tedna zaradi lune v raku zavleče, tudi zato, ker ste že nepotrpežljivi. Morali se boste malce spremeniti, da boste kos novim zahtevam, vam napoveduje tedenski horoskop. Podrobnosti bodo pomembne, zato jih nikar ne ignorirajte.

Škorpijon

Na delovnem mestu bo v ponedeljek zaradi neugodne konjunkcije naporno, saj boste morali dogajanje ves čas pozorno spremljati in se mu prilagajati. Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako. Notranji mir poiščite v tistih stvareh, ki vam nosijo nasmešek na ustnice. Samozavest vam bo konec tedna v določeni situaciji, ki jo boste iznajdljivo rešili, zrasla. Ker ste razčistili s slabim delom preteklosti, se sedaj ne boste več obremenjevali za stvari, ki jih ne morete spremeniti.

Strelec

Poskusili ste po poti, ki vam nikakor ni pisana na kožo, namesto da bi prisluhnili sebi. Sedaj je čas, da potegnete na plano več drznosti in iznajdljivosti, saj rezultate že nestrpno pričakujete. Če boste imeli občutek, da nekaj ne gre v pravi smeri, ni treba vztrajati v nedogled. Ljubezensko področje bo zelo umirjeno, še posebej v soboto in nedeljo, ko se boste z energijo lune v raku podali v prijetna druženja.

Kozorog

Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj, še posebej na področju čustev. Dobro premislite o vsem, kar se dogaja v vaši bližini in si čim prej priznajte, da vam ni hudega in spoštujte to, kar imate. Sredina tedna vam prinaša dolge, globoke pogovore, vse skupaj se bo odvijalo dokaj mirno, vendar to ne pomeni, da lahko pozabite na pomembne skrbi ter finančno področje. Izredno presenečeni boste v petek, saj boste slišali zanimivo informacijo, ki vam bo razširila obzorje.

Vodnar

Izjave nekoga od bližnjih enostavno ne morete razvozlati in razumeti. Pazite, da ne boste preveč časa porabili z razglabljanjem. V drugi polovici tedna boste reševali težave, ki se vam bodo zdele dolgočasne, vendar bodo imele pomembno vlogo, povezano s prihodnostjo. Čustveno življenje bo proti koncu tedna z vplivom lune v raku od vas zahtevalo razumevanje. Samski vodnarji se boste najboljše počutili ob knjigi ali kakšnem romantičnem filmu.

Ribi

Bodite v sredo in četrtek, ko bo luna v dvojčkih previdni in budni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval, da ima prav. Pripravite se na pogovor, s katerim že lep čas odlašate in ne bo najbolj enostaven. Intenziven razvoj dogajanja bo zahteval popolno predanost in hitre odločitve. Imeli boste dovolj energije, tudi idej. Na čustvenem področju v soboto in nedeljo ne sklepajte le na podlagi nekaj besed, ampak se skušajte v vse skupaj bolj prilagoditi, vam napoveduje tedenski horoskop.

Preberite tudi letni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si