Top 5 hotelskih uslug, ki si jih navadni smrtniki ne moremo privoščiti

Magazin 08. Dec 202215:45
Recepcija hotela
Foto: Profimedia

Če denar ni ovira, vas te nastanitve resnično lahko razvajajo. Od zasebnega koktajl bara do zasebnega stilista za instagramske fotografije.

Čeprav si jih morda ne bomo morali privoščiti, je vseeno zabavno preveriti nekaj najbolj nenavadnih hotelskih storitev.

Prevoz z Bentleyjem

Hotel St. Regis New York svojim gostom nudi prevoz z luksuznim Bentleyjem z osebnim šoferjem. Avto vam brezplačno ponudijo kar za ves dan, uporabljate pa ga lahko v radiju 10 ulic od hotela. Ni slabo. V tem newyorškem hotelu resnično vedo, kako razvajati goste.

Popoldanski čaj s kosmatinčkom

Hotel deLuxe si je omislil prav posebno storitev, povezano predvsem s kosmatimi spremljevalci gostov. Prav posebne tretmaje nudijo psom in mačkam, ki z lastniki dopustujejo v njihovem hotelu. Od udobne postelje, sklede z okusnimi priboljški in celo možnosti popoldanskega čaja s kosmatinčkom. Zanje v hotelu pripravijo prav posebno naravno zeliščno mešanico čaja.

pasji mačji hotel
PROFIMEDIA

Vrhunska peneča kopel

Uh, tole je pisano na kožo ljubiteljem šampanjca. Dobesedno. V hotelu Il Salviatino se gostje lahko prepustijo pravi peneči kopeli, napolnjeni s proseccom ali šampanjcem po vaši izbiri. Cena tovrstne storitve lahko naraste tudi do deset tisočakov.

Sobni koktajl bar

Hotel Ace v New Orleansu gostom nudi tudi sobe z velikimi hladilniki, založene z zalogami koktajlov. V opremo so vključeni tudi vsi potrebni pripomočki za pripravo koktajlov, od merilnih posodic do rezalnih desk.

oblačila na obešalnikih
Profimedia

Osebni stilist za Instagram

Hotel Saint Cecilia, ki s svojo podobo privlači ljubitelje mode, si je omislil prav posebno storitev. Sobe prilagajajo okusu gostov, pri tem pa sodelujejo z modno trgovino ByGeorge. Hotelskemu vratarju zaupate želje in konfekcijsko številko, strokovnjak za garderobo pa vam prinese izbor trendnih oblačil.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.