Vročina danes ne bo popustila. Kaj kaže napoved za naprej?

Slovenija 22. Jun 202201:00 0 komentarjev
vročina, pes, sladoled
PROFIMEDIA

Tudi v sredo bo vroče. Živo srebro se bo povzpelo do okoli 30 stopinj Celzija. Popoldne in zvečer bodo zlasti v severnih krajih nastale krajevne nevihte. Pogled proti koncu tedna pa ne kaže, da bo vročina popustila.

V sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne in zvečer bodo nastale krajevne nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na četrtek. Najverjetnejše bodo v severnih krajih. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 31 stopinj Celzija, piše na spletni strani Agencije za okolje (Arso).

Sončno in vroče tudi v prihodnjih dneh

V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj neviht. V petek bo sončno, nevihte bodo malo verjetne. V soboto bo sončno, popoldne bodo na severu nastale posamezne plohe ali nevihte.

Kakšno bo vreme od 25. do 30. junija?

Naši kraji bodo večinoma pod vplivom šibkega območja visokega zračnega tlaka. V višinah bo k nam večinoma dotekal topel in precej suh zrak. Od sobote do četrtka bo večinoma sončno vreme. Verjetnost za nevihte bo največja v soboto in v torek. Najvišje dnevne temperature po Sloveniji bodo okoli ali malo nad 30 stopinj Celzija.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!