Vreme: še zadnji suh dan pred pošiljko padavin

Slovenija 08. Dec 202201:00
oblak, oblačno
PROFIMEDIA

Četrtek bo oblačen, a suh. Jutranje temperature bodo tudi pod ničlo, medtem ko bodo najvišje dnevne na Primorskem dosegle do deset stopinj Celzija.

Ponoči bo oblačnost naraščala, v četrtek bo zato pretežno oblačno, a suho. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ki bo dopoldne ponehala, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).

Jutranje temperature bodo od -1 do 4 stopinje Celzija, v alpskih dolinah do -4, ob morju pa do 7 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V petek bo oblačno in deževno, ob morju bo dopoldne pihal jugo. Padavine bodo v petek zvečer prehodno ponehale, a se v soboto čez dan znova okrepile. V noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila do nižin. Padavine bodo v nedeljo popoldne ponehale. Na Primorskem bo pihala burja.

Kakšno bo vreme od 11. do 16. decembra

V noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila do nižin. V nedeljo bodo padavine slabele in popoldne ponehale. Na Primorskem bo pihala burja. V ponedeljek in torek bo delno jasno in suho vreme, zjutraj bo mrzlo. V sredo se bo oblačnost povečala, na zahodu bodo že možne manjše padavine. V četrtek in petek bodo padavine spet verjetnejše.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.