V Beogradu tovornjak padel v luknjo na ulici

N1 video 13. Dec 202112:42 > 14:55 0 komentarjev

V Beogradu je tovornjak padel v ogromno luknjo, ki se je sredi ceste pojavila zaradi počene vodovodne cevi. V nesreči se ni nihče poškodoval. Očividci so opozorili, da je cev počila že včeraj, luknja pa ni bila primerno zaščitena.

V Beogradu je tovornjak padel v ogromno luknjo, ki se je pojavila na cesti. Očividci pravijo, da je vse zgodilo v nekaj sekundah, sprednji del tovornjaka pa je nenadoma izginil v cesti. Kot je vidno iz fotografij in posnetkov, je sprednji del tovornjaka zagozden v luknji v asfaltu.

Po poročanju medijev naj bi luknja nastala zaradi počene vodovodne cevi v tej ulici.

V nesreči se ni nihče poškodoval, voznik tovornjaka je v šoku. “Šel sem počasi, tovornjak pa je nenadoma padel. Nisem vedel, kaj se je zgodilo,” je povedal voznik.

Eden izmed očividcev je za N1 Srbija povedal, da je cev počila že v nedeljo. “Pozvali smo k zaprtju vode. A prišel ni nihče in zgodilo se je, kar se je zgodilo. Voda je prodrla na dveh mestih, nastala je velika škoda,” je povedal.

V ulici, kjer se je zgodila nesreča, potekajo dela. “Tukaj nenehno kopljejo, nenehno se nekaj dela,” je rekel očividec. “Na srečo je padel tovornjak, če bi v luknjo padel pešec ali manjši avto, bi se lahko kdo poškodoval,” je še dodal. Luknja po njegovih besedah ni bila označena. Meni, da bi se lahko podobna nesreča pripetila tudi na drugem mestu v tej ulici. Povedal je še, da trenutno nimajo pitne vode.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!